Home - Kan ik u helpen? Wie is Antoon Rensen? Hypnotherapie en trance Welke klachten behandel ik? Wat kost het? Mijn therapeutische toepassingen Hoe beoordeelt u mij als therapeut? Literatuur over hypnose e.d. Links mbt hypnose Over liefde en energie Cursussen Test uw stress Contact en routebeschrijving

Referenties


"Een warme, betrokken therapeut die je helemaal ziet"

M J
"Ik heb Antoon als een liefdevolle, helende therapeut ervaren. Integer, respectvol, met veel oog voor mij, mijn bewuste en onbewuste processen. Een mooie combinatie van common sense en sensibility, intelligent en fijngevoelig. Heb me vertrouwd gevoeld in de sessies bij hem, en iedere sessie heeft me veel opgeleverd: meer inzicht, meer compassie, meer ruimte voor mezelf. Een aanrader!"

"integer en to the point"

H van D
"Op een rustige en doordringende wijze komt Toon al snel tot de kern. Hij stelt vragen op de juiste manier,zodat die me inzicht geven in mijn eigen functioneren. Tijdens een hypno sessie heb ik zijn stem als zeer prettig ervaren waardoor ik me heerlijk kon ontspannen. Een vertrouwd persoon waar ik meerdere mensen naartoe zal verwijzen."

"Chaos-bestendig . . ."

E van der V
"Als je moet vertellen waarvoor je komt en het komt er nogal chaotisch uit omdat het nogal een chaos is bij je van binnen, dan komt het toch nog goed. En als je dan de volgende keer een heel andere chaos laat zien, dan komt er ook nog een rode draad in. Merkwaardig, maar wel heel fijn :-)"

"Van directeur naar Therapeut"

L van D
"ik kan uit ervaring vertellen dat als je, duidelijk en vertrouwd aan je eigen proces wil werken je bij antoon zeker dat zal vinden wat je zoekt, ik heb hem in mijn hart gesloten en dat zal eeuwig zo zijn, ik ben dankbaar dat ik met je heb mogen meereizen."

"Doortastend en trefzeker..."

G K
"Tijdens de sessies met Antoon ben ik met veel respect en vertrouwen verder gekomen in mijn proces. Vele kwartjes zijn gevallen. Vooral zijn geduld en eindeloze geduld hebben mij goed gedaan"

"empathies,humor,integer en deskundig"

J K
"Ik heb Antoon ervaren als een liefdevol integer en empatisch therapeut. Zijn humor en brede ontwikkeling ,hij verdiept zich bijzonder in mens en werkmethoden ,hebben mij in de jaren dat ik hem nu ken geinspireerd en zijn mij zeker tot steun geweest in mijn eigen proces Ik beveel Antoon warm aan. Aan zijn hand begeleid worden naar heling en bewuster omgaan met jezelf is wat ik een ieder toewens."

"Een uit ervaringen en wijsheid geboren therapeut"

J S
"Antoon is een man die weet hoe hij zijn kennis en ervaringen dient in te zetten bij elk specifieke probleemstelling. Als client zal men zich bij hem op zijn gemak voelen. Als therapheut een vakman die een juiste ballans heeft gevonden waardoor er ook ballans bij de cliŽnten kan ontstaan. Ik ken Anthoon nu al drie jaar en heb veel van hem mogen leren en zien. Zijn reis was een bijzondere en ik kijk hier nog met veel vreugde op terug."

"Een man waar ik mij vertrouwd, veilig en op mijn gemak voel"

S W
"Antoon Rensen is een man die zeer empathisch is ingesteld. Daarbij is het heel prettig dat hij een bepaalde humor met zich mee draagt waardoor het zware gevoel soms even minder belangrijk was. Hij heeft veel in zijn mars!!!"

"Dankbaar voor de groei en persoonlijke ontwikkeling"

C E
"ik heb denk ik nu 2 jaar geleden sessies bij Antoon gevolgd, waar ik op de dag van vandaag nog steeds heel veel aan heb. De handvaten die hij me mee als huiswerk opgaf gebruik ik regelmatig. Ook in gesprekken met anderen, zoals mijn familieleden. Het heeft mijn ogen geopend, mijn leven veranderd en dat is omdat ik veel meer tevreden ben met hoe ik in elkaar steek (en anderen hebben dat maar te accepteren, hihi), waardoor ik veel beter in mijn vel zit! Ook mijn relatie gaat nog steeds goed en is, denk ik door de gesprekken met hem alleen maar beter geworden, omdat ik beter heb leren communiceren, accepteren en te gaan voor de keuzes die ik maak. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor de groei en persoonlijke ontwikkeling die ik heb ondergaan. "